perjantai 8. kesäkuuta 2012

Football Triathlonin maailmanmestaruudesta kisataan jälleen Tampereella


MM-turnaus järjestetään Tampereella lauantaina 9.6.2012. Tapahtuman järjestävät mediatuottamista opiskeleva Robert Niva ja samalta linjalta valmistunut Mikko Helmanen.

Football Triathlonin MM-turnauksessa ratkaistaan maailman ykköslajin todelliset taitajat. Football Triathlon on jalkapalloturnaus, jossa lajeina ovat perinteinen jalkapallo, pöytäjalkapallo sekä pelikonsolijalkapallo.

Vuoden 2012 MM-turnaus on joukkueiden osalta jo täynnä, mutta viime vuonna myös yleisö viihtyi mukavasti, sillä he pystyivät seuraamaan ravintolassa pelattavia Football Triathlon -otteluita suurelta screeniltä.

Joukkueet pelaavat aluksi Kaupissa jalkapalloa klo 10-13. Turnaus jatkuu Ravintola Mallashovissa klo 15-21 kahdella muulla lajilla eli pöytäjalkapallolla sekä pelikonsolijalkapallolla. Molemmat lajit näkyvät myös ravintolan valkokankaalta sekä televisioista.

TYKKÄÄ, SEURAA & KANNUSTA:
http://www.facebook.com/FootballTriathlon

Football Triathlonin Facebook-sivuille päivittyy tunnelmia kuvina sekä video-streamina koko tapahtumapäivän ajan.

Kannusta suosikkijoukuettasi vaikka kotisohvaltasi Facebookin kautta, jollet pääse paikalle. Tosin tälläisen tunnelman voi kokea ainoalla oikealla tavalla vain paikan päällä.



KUVIA vuoden 2011 turnauksesta

Lisää infoa tapahtumasta

Tapahtuma on yleisölle maksuton.


Robert Niva

0 comments: